Så er jeg ved at være klar med denne online-skole, hvor jeg lærer op i det online, som jeg ellers underviser i på AOF, guitar og ukulele. Det er mit håb, at jeg så også får mulighed for at undervise andre end dem, der bor i Hovedstadsområdet.

Jeg har tidligere haft et onlinekursus på Saxo, men de lukkede for online kurser, så nu er det kun mine udgivelser i bogform, der er der - det inkluderer også en guitarbog og en ukulelebog

Nu arbejder jeg lige på at få det kursus for fortsættere jeg havde på Saxo op - og jeg var i gang med et kursus for begyndere på guitar, da Saxo lukkede ned for kurser, som så vil blive sat op her inden for en overskuelig tid. Desuden arbejder jeg med et kursus for ukulelebegyndere og nogle andre videregående kurser.

Foreløbig er jeg startet med et lille minikursus for fortsættere om basalt fingerspil, som ofte bruges til sangledsagelse på guitaren.

Mit nedlagte kursus, som så snart kommer op her, var om moderne fingerpicking guitar. Ellers planlægger jeg bluesguitar og countryguitar og måske noget klassisk guitar.

Med tiden vil der også komme videregående kurser op om ukulelen.

Vel mødt, hvis du vil spille eller spiller en af de to instrumenter eller dem begge, og gerne vil lære.